bröllopslokal-stockholm-header-på-buffe

Festlokal

Hyr vår festlokal i Stockholm! Vill du slippa tänka på städning, utrustning och mat och dryck tar våra kockar och serveringspersonal hand om allt.

Det enda du behöver tänka på är när festen ska ske, vilka gäster som ska komma och vad du vill ska hända på festen.

Ha din fest hos oss

Det är något speciellt med att fira storslagna fester eller tillställningar i en historisk miljö med en mysig atmosfär. När det är dags att bjuda in till fest eller någon annan tillställning ska du kontakta oss och få en offert för att hyra din festlokal i Stockholm.

bröllopslokal-stockholm-bild-på-buffe2

Vi kan stå för alla detaljer i festen

Ska du fira en 50-årsfest, studentskiva eller ha ett företagsevent kan du hålla den i vår vackra herrgård med anor ända från 1648. Vi som driver herrgården har lång erfarenhet av att hyra ut festlokaler för olika tillställningar, för stora och små sällskap. Som en professionell festarrangör kan vi hjälpa dig skapa en lyckad fest och tillställning efter dina önskemål. Då tar vi ansvar för allt från dekorationer, festlokalen, till utrustning, mat och dryck.

Vi kan även ordna inspirerande vin- och ölprovningar i Stockholm för dig och dina vänner. Det är perfekt som en kick-off för teamet i företaget. Vi erbjuder även lärorika matlagningskurser. Tillsammans med våra kockar går vi igenom olika ingredienser och matlagningskonster där vi avslutar hela kvällen med en middag av det vi tillagat.

Vår herrgård är varsamt renoverad och inredd med detaljer från 1600-talet. Håll er fest hos oss!

bröllopslokal-stockholm-utsida
Håll din fest i vår festlokal i Stockholm på vår herrgård med anor från 1600-talet.