bröllopslokal-stockholm-header-dukade-bord

Bröllopslokal

Vill ni fira bröllop i en speciell miljö med anrika och historiska detaljer ska ni fira bröllopet i vår bröllopslokal i Stockholm. Vår herrgård med stor trädgård erbjuder en fin miljö för er Stora dag.

Vår vackra herrgård är mycket fin som bröllopslokal. Sker bröllopet på hösten, våren eller under vintern finns det fina rum där ni kan umgås och vistas i. Under sommaren kan ni till och med ha stora delar av bröllopet i trädgården med sittning utomhus. Senare under kvällen, om det blir kyligt ute, kan ni gå in och äta dessert och tårta inomhus.

Komplett bröllopspaket med mat och dryck

Kontakta oss och be om en offert och besök oss i god tid inför bröllopet så har ni tid att planera varje viktig detalj inför er Stora dag. Vi erbjuder er ett komplett bröllopspaket, med tre-rätters-middag och tillhörande dryck. Vi kan även dekorera enligt era önskemål.

Vi anpassar vårt bröllopspaket efter era önskemål och levererar då en helhet, där maten, smakupplevelsen, presentationen och uppläggen kompletteras med rätt val av tallrikar, glas och bestick som passar den mat som ska serveras. Vi vill att bröllopet ska bli oförglömligt på alla sätt och vis.

Prova er fram på plats

Innan ni bestämmer er för platsen för ert bröllop, kan ni komma till vår herrgård och prova er fram, så att ni bättre vet hur ni vill ha det. Är ni på plats ser ni hur bröllopet kan ske. Då ser ni hur rummen, interiören och trädgården är och kan planera för hur gästerna ska sitta och umgås med varandra under ert bröllop.

bröllopslokal-stockholm-bild-på-förrätt2
Kom till oss så att ni på plats kan planera bröllopet här på vår herrgård. Ta kontakt och börja planera er Stora dag.