Om oss

Välkommen till Rissne Gård! Vi som driver Rissne Gård heter Peter Kangärde och Marianne Rydell och har en passion för vällagad mat. Vi väljer närproducerade och ekologiska råvaror. Här kan du hyra din bröllopslokal i Stockholm eller din festlokal. Kontakta oss och be om offert om ni vill fira bröllop, ha er fest hos oss, ha er konferens eller företagsevent här.

bröllopslokal-stockholm-porträttbild-ägarna

Vår verksamhet

Det är lätt att komma hit. Från Bromma flygplats är det endast 5 minuter med bil och från centrala Stockholm finns det goda kommunikationer med tunnelbana till Rissne station. Därifrån är det endast en kvarts promenad till vår bröllopslokal i Stockholm. Vår herrgård ligger vackert belägen alldeles i närheten av SEB:s huvudkontor.

  • Bröllopslokal med komplett bröllopspaket med middag och dryck, dekorationer, servering och även en bröllopsfotograf.
  • Festlokal där ni får buffé eller middag och dryck och vi tillhandahåller utrustning för det.
  • Konferens och företagsevent med mat och dryck från våra duktiga kockar och serveringspersonal som står till ert förfogande och utrustning som behövs till konferensen. Vi har tre konferensrum med plats för ca 15 personer i varje rum. Då konfererar ni i vår anrika miljö och äter förstklassig mat från restaurangen under dagen. Vi erbjuder projektor eller en PC-kanon, trådlös internetuppkoppling, whiteboard, med mera.
  • Vi ordnar även matlagningskurser här då middagen blir en uppskattad avslutning på kvällen. Hör av er till oss med era önskemål så skräddarsyr vi något som passar er.
  • Det går även bra att beställa catering från oss om ni ska hålla i en tillställning hemma eller på företaget. Vi hjälper er gärna med att sätta ihop ett meny- eller bufféförslag som passar just era önskemål.
  • Under december månad dukar vi enligt tradition fram vårt mycket uppskattade, hemlagade julbord och har utökade öppettider.
  • Hit kan ni komma för en vällagad affärslunch.

Idag åt vi Corona-tidens absolut bästa Take Away! Fantastiskt!

Eva Renström

Jag kan verkligen rekommendera det här stället.

Håkan Andersson

Fantstiskt god mat i underbart pittoresk

miljö med ett varmt bemötande.

Nina Olin

Grymt ställe med mycket familjär känsla o grymt vällagad mat.

Carina Berglind

Tack finaste ni för en underbart god lunch i fantastisk miljö!

Susanne Carlgren
bröllopslokal-stockholm-bild-på-matsal

Herrgård med anor från 1600-talet

Vår herrgård har en lång historia med anor ända från 1648 och vi är stolta över att vår herrgård har funnits i så många år och att vi än idag kan välkomna gäster för ett bröllop i Stockholm eller för en fest. Våra medarbetare erbjuder er all service som ni behöver oavsett anledningen till ert besök. Att ni ska bli nöjda med er vistelse är vår målsättning så att ni kan fokusera på era gäster. Sedan sköter vi resten med allt från mat och övrigt arrangemang som ni är i behov av.

Ta kontakt med oss för att veta mer om oss och hur ni kan hyra vår bröllopslokal och festlokal i Stockholm.